X
تبلیغات
آشپزی ایرانی - بادمجان با پنیرپارمزان



















آشپزی ایرانی

آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

موادلازم :
بادمجان : 1عدد

تخم مرغ : 2عدد
پنیر پارمزان تازه (چند ورق یا رنده شده) : 2 قاشق غذاخوری 
پودر سوخاری : ۱ پیمانه

پودرپنیرپارمزان : 4/1 پیمانه
ادویه شامل رزماری و اوریگانو یا آویشن و فلفل سیاه و نمک : قاشق چای خوری  

موادلازم برای سس این غذا :
گوجه فرنگی (پوست گرفته ونگینی خرد شده) : 1عدد بزرگ

پیاز (نگینی خرد شده) : 4/1 پیمانه

سیر (خرد یا له شده) : 2 حبه
ریحان تازه (خرد یا له شده) : 1 قاشق چای خوری
ادویه شامل آویشن و رزماری و اوریگانو و فلفل سیاه و نمک


این موادرا در تابه باکمی روغن زیتون سر تفت دهیدتاسس شما آماده شود .


طرز تهیه :
پودر سوخاری و پنیرپارمزان و ادویه ها را با هم مخلوط کرده .

بادمجانها را با پوست گرفته وحلقه حلقه کرده رادر این مواد خشک کاملا بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده بغلتانید و دوباره در مخلوط مواد خشک بغلتانید ودر روغن زیتون سرخ کنید و یک ورق بادمجان یک لا سس گوجه فرنگی ویک ورق پنیر پارمزان تازه گذاشته و دوباره یک ورق بادمجان وکمی سس ودر ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر به مدتی که پنیر آب شود بگذارید . نوش جان .

 

نوشته شده در دوشنبه 1390/07/18ساعت 8:58 PM توسط سارا| |

Design By : Mihantheme